Maradona i ny upprörande video

Maradona är ansedd som en genom tiderna bästa fotbollsspelarna. Men vid sidan av fotbollen har han haft ett liv med många skandaler, och ålder verkar inte slöa ned honom. Nyligen började cirkulera en ny video med Maradona där han börjar dansa med en kvinna, och sedan får dansen en något oväntad slut.

KOLLA PÅ VIDEO

UFC-fighter oigenkännlig efter förlustfighten

UFC 248 gick av stapeln nyligen och på det kort fanns en titelfight i damernas stråvikt mellan regerande mästaren Zhang Weili och utmanaren Joanna Jędrzejczyk. Det var en fight som gick till historien som en av de bästa någonsin i UFCs historia. Weili vann fighten och lyckades behålla sin titel genom ett oenight domarbeslut.

Men den största snackisen blev den hematom som Jędrzejczyk ådrog sig under fight och som gjorde hennes ansikte helt oigenkännlig.

KOLLA PÅ BILDEN

Conor McGregor är tillbaka i UFC – Följ hans vardag inför fighten på lördag

Conor McGregor är ett namn som alla kampsportsfantaster känner till då han är en av UFCs lysande megastjänor. Känd för att vara den bästa, både i oktagonen och på att trashtalka sina motståndare på en helt egen nivå.

Han började i UFC redan 2013 och vann alla sina sju första fighter tills han blev utmanad av Nate Diaz och förlorade på en rear naked choke. Även om han höll bältet i fjäderviktsdivisionen (och senare lättviktsdivisionen) så gick det snabbt ned för honom och han var med om flera skandaler och ett skakigt liv. Efter ännu en förlust mot ryske Khabib Nurmagomedov i oktober 2018 meddelade han att han skulle lägga handskarna på hyllan.

Men nu gör han sin comeback i UFC inför UF 246 den 18 januari ska han möta veteranen Donald ”Cowboy” Cerrone.

I videoklippt kan man följa hans vardag de sista veckorna innan UFC 246.

KOLLA PÅ VIDEOKLIPPET