Missa inte när Ricky Gervais rostar Hollywoods kändisar på Golden Globe-galan

Ricky Gervais Golden Globe Awards 2020

Ricky Gervais är inte direkt ovan vid att vara värd för Golden Globe Awards. Första gången han var värd för prisgalan var 2012 och sedan dess har han varit värd för galan ytterligare tre gånger. Nu senaste gången även för den senaste 2020-upplagan av galan, som han även meddelade var sista gången.

Vad som har fått galans arrangör att ta tillbaka Gervais flera gånger om är att varje gång han är med så gör han det ingen vågar göra i vanliga fall, nämligen att rosta Hollywoods kändaste och rikaste människor utan någon som helst filter, och så gjorde han även denna gång, vilket återigen blivit en internetsuccé. Vi har samlat några videoklipp med de bästa skämten. I den sista videon kommenterar Joe Rogan det hela i sin show.

KOLLA PÅ VIDEOKLIPPET!

Världens coolaste och mest komplexa musikvideo

OK Go rube goldberg
En musikvideo går att göra enkel. Bandet kan stå och spela låten på en scen, och man filmar från olika vinklar och sen klipper ihop det. Men det var tydligen för banalt för bandet OK Go. Istället gav man sig på att göra förmodligen tidernas mest komplexa musikvideo. Videon är långt ifrån ny, såvida du inte redan sett den, för då är den ny… Du som gillar nördig teknik kommer gilla det här. Ingenjörshumor. Den här typen av maskiner är döpta efter Rube Goldberg, som sägs vara upphovsmannen till konceptet.
KOLLA PÅ VIDEOKLIPPET