En konversation med ditt fyra månader yngre jag

Coronakrisen är den värsta globala krisen som de flesta levande idag har upplevt och kan möjligen vara det värsta vi kommer uppleva under våran livstid, näst efter klimatkrisen och möjligen antibiotikakrisen. För tre eller fyra månader sedan var det värsta på de flestas radar skogsbränderna i Australien och den upptrappade konflikten mellan Iran och USA. Väldigt få förutsåg det vi alla lever i just nu. Så om man kunde berätta för en fyra månader yngre själv om vad som väntar fyra månader in i framtiden, hur skulle en sådan interaktion gå? Det har Youtubaren Julie Nolke utforskat i en sketch.

KOLLA PÅ VIDEOKLIPPET

Galen kinesisk maskin ska göra spermadonation lätt och automatiskt

spermadonationsrobot

Ibland får vi se uppfinningar som kanske helst skulle stannat på idéstadiet. En sådan maskin har visats upp i Kina, och förmodligen är det en idé som har sitt ursprung i en blöt pubkväll någonstans… Det är nämligen en automatiserad apparat för spermadonation, i samma design som en bankomat.

På toppen finns en stor skärm, vars innehåll vi bara kan spekulera i, och mitt på pjäsen finns ett hål som skulle kunna kallas för ”mjölkningsfunktion”.

Var någonstans dessa apparater är tänkta att placeras vågar vi inte fundera över. Inte heller vill vi fundera över de hygieniska aspekterna. Förhoppningsvis är det något slags skämt. För annars är det väldigt, väldigt sjukt.. Fast samtidigt rätt komiskt. På ett äckligt vis.

KOLLA PÅ VIDEOKLIPPET!